Bildirimler kapalı. Açmak için tarayıcınızın çerezlerini temizleyin ve ayarlar bölümünden bildirimlere izin verin.

24 Kasım 2021 Fethullah Gülen (Fetö) son dakika öldü mü, neden öldü, zehirlendi mi,Fetö kaç yaşında?

​​24 Kasım 2021 Fethullah Gülen (Fetö) son dakika öldü mü, neden öldü? Fetö kaç yaşında? Gelen son dakika haberlerine göre terör örgütü lideri Fethullah Gülen öldü. Twitter'da paylaşılan bilgiler bu yönde, terör örgütü liderinin zehirlendiği iddia edildi.

Fetö kaç yaşında? 24 Kasım 2021 Fethullah Gülen (Fetö) son dakika öldü mü, neden öldü, zehirlendi mi? Soruları gündeme bomba gibi düştü. Terör örgütü elebaşısının öldüğü iddia edildi. Bu anlamda Twitter'da ve sosyal medyada çeşitli paylaşımlar yapılmaya başladı. Söylenen düşünceleri FETÖ'nün öldüğü yönünde.

CEVDET TÜRKYOLU ÖLDÜ MÜ?

Vatan haini, ABD'nin uşağı terörist Fethullah Gülen'in zehirendiğini iddia eden Twitter kullanıcısı şu ifadeleri kullandı: "İstihbarat bilgisi, gelen habere göre Cevdet Türkyolu'nun yanına sızan Türk istihbaratçısı, Fetulah Gülen'i zehirliyor, akabinde kaçıyor, Cevdet Türkyolu cesedi görünce evine geçiyor ve kendini asıyor. Bu durum da hem Fetö papazı hem de Cevdet Türkyolu cehenneme yolcu oluyor."


FETHULLAH GÜLEN SON HALİ 

80 yaşındaki FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in bahçede oturduğu ve kahve içtiği görülüyor. 



Terör ve casusluk yapılanmasını Pensilvanya'dan yöneten Gülen’in 14 Mayıs’ta yayınlanan son videosunda, yürümekte ve konuşmakta zorlandığı görüldü. Önceki videosu 27 Şubat’ta yayınlanan Gülen, bu videoda daha sağlıklı görülüyordu. Son videosunda ise Gülen’in hastalıktan etkilenmiş olduğu dikkat çekti.  FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in koronavirüse yakalandığı ve ciddi sağlık sorunları nedeniyle örgütte sorunlar yaşandığı gündeme gelmişti. Gülen’i, 2020’de de yaklaşık 6 ay süre video yayınlaması dikkat çekmişti.


İŞTE ATILAN TWEET 




FETHULLAH GÜLEN ZEHİRLENDİ Mİ?

Öte yandan Avukat Burak Bekiroğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda," PENSİLVANYADA KAOS! ABD vatandaşlarından akşam saat 19:30 gibi Cevdet Türkyolu’nun evinin etrafında kalabalıklar olduğu haberi geldi. Konu ilgili akşam saat 23:25 ve 23:42 de başkaca güvenilir kaynaktan gelen mesajlar da Gülen’in zehirlendiği yönünde." ifadelerini kullandı.

 

  • PAYLAŞ

DİĞER