Bildirimler kapalı. Açmak için tarayıcınızın çerezlerini temizleyin ve ayarlar bölümünden bildirimlere izin verin.

Beren Saat’in De İçini Dışını Gördük! Transparan Bluzünün İçine Sütyen Giymeyince… Bir De Eşi Kenan

Türkiye’nin Yıldızları isimli programa katıldıktan sonra oyunculuk kariyerine adım atan, pek çok reklam filminden sonra rol aldığı Aşk-ı Memnu ile birlikte kariyerinin zirvesine çıkan Beren Saat’i şu sıralar herhangi bir yapımda göremesek de magazin gündeminde kendisine sık sık yer bulmaya devam ediyor. Son olarak Atiye dizisiyle izleyici karşısına çıkan Beren Saat önceki gece eşi Kenan Doğulu’nu kardeşi Ozan Doğulu’nun doğum gününe katıldı. Beren Saat’in transparan tercihi doğum gününün önüne geçti.

Son olarak Atiye dizisiyle dijital platformda boy gösteren Beren Saat şimdilerde herhangi bir projede yer almıyor. Sık sık özek hayatıyla gündeme gelen Beren Saat, eşi Kenan Doğulu ile evliliklerindeki problemleri çözüme kavuşturmuş, geçtiğimiz yaz aylarında bir ilke imza atarak aşk dolu pozlarını Instagram’larından yayınlamışlardı. 2014 yılında evlenen çift zaman zaman kendi aralarında yaşadıkları anlaşmazlıklarla, bazen Beren Saat’in eşinin ailesiyle anlaşamamasıyla hatta aldatma iddialarıyla magazin gündeminde kendilerine yer buluyordu. 2021 yılında ilişkilerindeki problemleri çözüme kavuşturan Beren Saat ile Kenan Doğulu önceki akşam Doğulu’nun yapımcı kardeşi Ozan Doğulu’nun doğum gününe katıldı. Son dakika gelişmeleri haberlerim.com.tr'de



Eşinin ailesiyle arasının açık olduğu bilinen Beren Saat’ten gelen bu adım herkesi şaşkına çevirirken asıl şaşkına çeviren Beren Saat’in doğum günü için seçtiği kıyafet oldu. Üzerine transparan bir bluz tercih eden Saat, içine iç çamaşırı giymeyince sosyal medyanın diline düştü. Sosyal medyada Beren Saat hakkında ‘Allah utanma duygusu versin’, ‘Kıyafet nerede ben göremedim’, ‘Çıplaklık şıklı mı oluyor şimdi?’ yorumları yapıldı. 


 
  • PAYLAŞ

DİĞER