Bildirimler kapalı. Açmak için tarayıcınızın çerezlerini temizleyin ve ayarlar bölümünden bildirimlere izin verin.

Kredi Notu Olmayan ve Düşük Olanlar Müjde, Kredi Verilecek

Kredi Notu Sıfır ve Kredi Notu Düşük Olanlara Kampanya Yapan Bankalar Var mı? Kredi başvurusu yapacak olan kişilerin kredi notu sıkıntısı varsa hangi bankalar yardımcı oluyor? Sizlere bu haberimizde kredi almak için başvuru yapacağınız bankalar hakkında bilgiler vereceğiz.

Kredi başvurusu yapacak olan kişiler, öncelikle kredi sicillerini bilmesi gerekiyor. Daha önce hiçbir bankadan ne kredi ne de kredi kartı kullanmadıysanız banka size sıfır puan olduğunuz için kredi vermeyebilir. Bu sıfır puanlı olanlar sadece belli başlı bankalardan kredi alabilmektedirler. Kredi alacak olan kişiler bu yüzden sıfır puansa her bankadan kredi başvurusu yapmaları iyi değildir. Ayrıca kredi notu düşük olanlar içinde bu sistem geçerlidir. Kredi notunuz düşük ama bankada bir sıkıntınız yoksa bazı bankalar sizlere kredi imkanı tanıyacaktır. Şimdi sizlere bu bankaların hangileri olduğunu ve nasıl başvuru yapacağınızı söyleyeceğiz.

Kredi Notu Sıfır Olanlara Kredi Veren Bankalar

Kredi notu sıfır olan kişiler genellikle daha önce hiç banka çalışması yaşamamış ve 18 yaşını yeni bitirmiş kişilerdir. Tabi bu durumda yaşı büyük olan kredi notu sıfır olanlar içinde verdiğimiz bu bankalardan kredi başvurusu yapabilmektedirler. Kredi alacak kişi ilk defa kredi kullanacaksa ilk olarak sigortası önemli olmaktadır. Kredi kullanacak olan kişinin en az 6 aylık sigortası varsa bankalardan kredi başvurusu yapabilir. Ayrıca emekli olanlar emekli maaşı aldığı bankadan, sigortası yeni olanlar ise ipotek vererek ipotekli kredi veren bankalardan kredilerini kullanabilirler.


Kredi Notu Sıfır olan ve bu şartlara uygun olan kişiler, Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank, Garanti BBVA, Denizbank, Kuveyt Türk, Albaraka Türk, İş bankası şubelerine giderek evraklar ile başvuru yapması gerekmektedir. Kredi notu sıfır olan kişiler, başvurularını yaptıktan sonra 1 gün içinde sonuç gelecektir. Bu kişiler sadece bankalardan evraklar ile başvuru yapmasını öneriyoruz. İnternet üzerinden veya SMS ile kredi başvurusu yaparsanız direk başvurunuzun kredi notunuz olmadığı için olumsuz sonuçlanacağını söyleyebiliriz.



Kredi Notu Düşüklere Kredi Veren Bankalar

Kredi notu sıfır olanlar ile birlikte kredi almak için sıkıntı yaşayan bir diğer grup kredi skoru düşük olan kişilerdir. Bu kişiler kendi aralarında da kategorilere ayrılır. Eğer kredi notunuz düşük ve banka siciliniz de çok bozuksa yine kredi alamıyorsunuz. Ancak kredi notunuz düşük ve bankada bir sıkıntısı olmayanlar bazı bankalardan ihtiyaç kredisi alabilmektedirler. Bu kişiler başvurularını yaptıktan sonra kredilerini kullanıp, düzenli öderlerse kredi notu yükselir ve diğer bankalardan da diğer bankacılık işlemlerini sıkıntısız olarak yapabilmektedirler. Sizde eğer kredi notu düşük ve banka şartlarına uygun olduğunuzu düşünüyorsanız Aktifbank üzerinden 40.000 TL’ye kadar, Ziraat Bankası üzerinden 100.000 TL’ye kadar, Burgan Bank, Şekerbank ve Denizbank üzerinden de ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirler. Başvurular sadece banka şubelerinden ve internet üzerinden yapılabilmektedir.

  • PAYLAŞ

DİĞER