Bildirimler kapalı. Açmak için tarayıcınızın çerezlerini temizleyin ve ayarlar bölümünden bildirimlere izin verin.

Son dakika: 5000 TL kimlikle verileceği açıklandı

Kimliğinizi vererek 5000 TL alacaksınız. Kimliğinizi vererek 5000 TL'ye kadar bankalar üzerinden ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz. Acil Para ihtiyacı olan kişilerin yapmış olduğu kredi başvurularında onay alamadılarsa 5000 TL'ye kadar kredi veren bankalar kredi notuna düşük olsa bile kredi onayı vereceklerdir. İhtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen kişiler 5000 TL'ye kadar bu kredileri kullanmak istiyorlarsa 36 ay vadeli olarak krediyi hemen hesaplarına atabilirler. 5000 TL ve üzerinde de bankalar üzerinden kredi kullanabilirsiniz. Bu tamamen sizin kredi notunuz da ve banka kredi geçmiş performansınıza bakarak belirtilecek bir durumdur. Yapılan duyuru sonrasında özellikle bankalar üzerinden kredi kullanamayan kişilere banka kredi onayını iş vereceğini duyulmuştur.

Aktif bank üzerinden 5000 TL kredi başvurusu


Aktif bank üzerinden 5000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen müşteriler 36 ay vadeye kadar düşük kredi notu olsa bile kredi onay alacaklar. Aktif bank n kolay kredi kampanyası adı altında Kredi kampanyasına katılacak olan müşterilerine hızlı bir şekilde sonuç veriyor. Cep telefonunuzun mesaj kısmına girerek buraya Kredi yazın boşluk bırakın ve kimlik numaranızı da yazarak 3050 numarasına bu mesajı gönderin mesajı gönderdikten 5 dakika sonra sizlere Kredi sonucu gelecek ve onaylanan kredi'nin ne kadar olduğunu göreceksiniz. Ne kolay kredisi kampanyasına katılan ve onay olan müşteriler ev veya iş adreslerinde bu kredileri kullanabilecekleri gibi onay aldıktan sonra en yakın PTT şubelerine giderek de kredilerinin başvurularını tamamlayarak Kredi kullanımı yapabilmektedirler. 


Ziraat bankası'ndan 5000 TL ihtiyaç kredisi kampanyası

Ziraat Bankası üzerinden de ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan müşteriler 5000 TL'ye kadar hemen Kredi onayını alabiliyorlar. Bankadan resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuru sonrasında banka müşterisi olan kişiler mobil uygulama üzerinden kredi başvurusu yaparken banka müşterisi olmayan kişiler ise bankanın internet sitesinden veya şubeler üzerinden kredi başvurusu yapabileceklerdir. 5000 TL kredi için acil ihtiyacınızın olması durumunda başvuru yapacağınız banka Ziraat Bankası ise 5 ve 6 aylık sigortanızın olması veya emekli olmanız gerekmektedir. 36 ay vade ne kadar verilen bu krediler de ilk taksit ödemesinde de 3 ay erteleme yapma imkanı bulunmaktadır.

  • PAYLAŞ

DİĞER