Bildirimler kapalı. Açmak için tarayıcınızın çerezlerini temizleyin ve ayarlar bölümünden bildirimlere izin verin.

Tarım Kredi Kooperatifleri Devletin Mi Özel Mi? Tarım Kredi Kooperatifleri Nedir, Ne İş Yapar?

Son zamanlarda vatandaşların en fazla gündeminde yer alan konu her zaman marketler oluyor. Öte yadan bu marketi diğer marketlerden ayıran özellikleri var. Tarım Kredi Kooperatiflerine dair en çok merak edilen suallere haberimizde cevap verdik. Arama motorlarında "Tarım Kredi Kooperatifleri nedir, ne iş yapar? Tarım Kredi Kooperatifleri Devletin mi özel mi?" sorularının cevapları araştırılıyor. İşte detaylar...

Tarım Kredi Kooperatifleri market olarak vatandaşların her zaman gündeminde yer alıyor. "Tarım Kredi Kooperatifleri nedir, ne iş yapar? Tarım Kredi Kooperatifleri Devletin mi özel mi?" soruları yer aldı. İşte detaylar...

TARIM KREDİ KOOPERATİFLERİ DEVLETİN Mİ ÖZEL Mİ? TARIM KREDİ KOOPERATİFLERİ NEDİR, NE İŞ YAPAR?


Tarım Kredi Kooperatifleri, tarım sektörüne atılmak isteyen ve bu sektöre yatırım gerçekleştirmek isteyen vatandaşlara faydalar sağlar. Ayrıca, lüzumlu makine ve alet alımında yardım sağlamaktadır. Bu kooperatifler, çiftçiye makul krediler bulma konusunda icraat göstermektedir.


Tarım Kredi Kooperatifleri, tamamıyla çiftçiye ve tarımla uğraşan vatandaşlara üstünlük gerçekleştirmeyi ilke edinmiştir. Tamamen bağımsız bir kurum olup, T.C. Ziraat Bankası içeriğinde etkinlik göstermekteyken, 17 Mayıs 1977 senesinde Merkez Birliği ile birlikte bağımsız bir çiftçi kuruluşu olmuştur.

Tarım Kredi Marketleri


Afyon, Aydın, Ankara, Balıkesir, Bilecik, Bursa, Bolu, Çanakkale, Çankırı, Düzce, Eskişehir, Giresun, İzmir, İstanbul, Karaman, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Ordu, Sakarya, Samsun, Tekirdağ, Trabzon ve Yalova illerinde etkinlik göstermektedir. 

Tarım Kredi Kooperatifleri, yapımcı ve tüketici arasında köprü vazifiyeti üstlenerek, çiftçilerin çabası ve gayretiyle büyümeye devam etmektedir.

Tarım ve Kredi Kooperatifleri'nin resmi internet adresinde yer alan "Misyon" kısmında, "Tarım Kredi Kooperatifleri, ortaklarının ve bütün Türk çiftçisinin her türlü ihtiyacını karşılamaya dönük mal ve hizmetleri zamanında, güvenilir, kaliteli ve makul şartlarda gerçekleştirmeyi ve ürünlerini pazarlamayı, Türk tarımını etrafa ve tabiata saygılı, sürdürülebilir en üretken sektör gerçeklştirmeyi amaçlar." ifadeleri yer almaktadır.




  • PAYLAŞ

DİĞER