Bildirimler kapalı. Açmak için tarayıcınızın çerezlerini temizleyin ve ayarlar bölümünden bildirimlere izin verin.

Verdiği Kilolarla Dikkat Çeken Deniz Seki Eski Haline Mi Döndü? Deniz Seki’yi Görenler Şaşırdı…

22 kilo verip 36 bedene düştüğünü söyleyen şarkıcı Deniz Seki, önceki gün bir AVM'de görüntülendi. Ünlü şarkıcının paylaştığı fotoğraflar ile muhabirlerin objektiflerine yansıyan kareler arasındaki fark sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Zayıflamak için geçirdiği mide ameliyatının ardından yeniden kilo alan Deniz Seki,  beslenme alışkanlıklarını değiştirdi ve sağlıklı beslenme ile 2.5 ayda 22 kilo verdi. 36 beden olan şarkıcı, son dönemde paylaştığı fotoğraflarla adından söz ettirmeye devam ediyordu.

Deniz Seki, uzun bir süre sonra bir AVM'de görüntülendi. Verdiği kilolarla ilgili konuşan Seki, "Emek veriyorum ve bu emeğin karşılığını almak çok iyi hissettiriyor. Kendimi seviyorum, bu şekilde mutluyum" ifadelerine yer verdi.

Kapak çekimi sonrası bir restorana yemeğe gelen şarkıcı, "Çok yoğun çalışıyoruz, güzel işlerle geliyoruz. Şarkılar güzel, sağlığım yerinde, her şey yolunda gidiyor" dedi.
SOSYAL MEDYA KARIŞTI

Deniz Seki'nin paylaştığı fotoğraflarla gazetecilerin objektiflerine yansıyan kareler arasındaki farklar sosyal medyanın diline düştü. Ünlü şarkıcıya gelen yorumlardan bazıları şu şekilde:


* Hani kilo vermişti, eski haline dönmüş.
* Herhalde sadece fotoğraf için zayıflıyor sonra tekrar alıyor.
* Soldaki Deniz Seki ise sağdaki kim?
* Fotoşop sen nelere kadirsin?
* Hayaller ve hayatlar olmuş bu.

DENİZ SEKİ ÇIKAN HABERLERE İSYAN ETTİ

Öte yandan Deniz Seki, aynı gün restoranda çekilmiş karesini; "Bugün magazinde çıkan fotoğraflar tamamen kötü niyetle yapılmış, Sayfamda aynı gün çekilmiş fotoğraf ve videolar var , Videoya Photoshop yapan bir uygulama varsa bile ben bilmiyorum" notuyla paylaştı.
“SANKİ BAŞKA BİRİ”

Seki, paylaştığı bu fotoğrafla da sosyal medyada gündem olmuştu. Takipçileri şarkıcıyı tanımakta zorlandığını dile getirmişti. Sosyal medya kullanıcıları Seki'nin gönderisine, "Jennifer Lopez'e ne kadar çok benzemişsiniz", "Sanki başka biri" ve "İsminizi yazmasanız sizi tanıyamazdım" şeklinde esprili yorumlar yapmıştı.

  • PAYLAŞ

DİĞER