Bildirimler kapalı. Açmak için tarayıcınızın çerezlerini temizleyin ve ayarlar bölümünden bildirimlere izin verin.

Zevk Sefa Pozlarını Paylaşırken 12 Bin Dolarlık Serum Yüzüne Çarptı! Demet Akalın Dünyanın Parasını

Ünlü şarkıcı Demet Akalın yaptığı Amerika Birleşik Devletleri açıklamasıyla gündemde. 49 yaşındaki Akalın, tatil için Amerika Birleşik Devletleri’ne gitti. ABD’yi karış karış gezen Akalın, gittiği her eyaletten pozlarını paylaşmayı ihmal etmiyordu. Ancak ABD’nin bazı gerçekleri yüzüne çarptı. Acilde bile bir serumun 12 bin dolar olduğunu öğrenen Twitter’da isyan etti. Demet Akalın’ın o paylaşımı kısa sürede yankı buldu.

Gerek şarkıları gerekse sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Demet Akalın yine böyle paylaşımla gündemde. Her şey Akalın’ın Amerika Birleşik Devletleri seyahatiyle başladı. 49 yaşındaki Demet Akalın, ABD’nin farklı eyaletlerine seyahat ediyor ardından en mutlu anlarını sosyal medya hesabından paylaşıyordu.




Demet Akalın’a eşlik edenlerden biri de Yeşim Erçetin’di. Demet Akalın, keyifle Amerika Birleşik Devletleri’ni karış karış gezerken bir gerçek yüzüne öyle bir çarptı ki, soluğu sosyal medyada isyan ederken aldı. Demet Akalın, tıpkı daha önce Tolga Karel, Didem Uzel, Pelin Batu, Mehmet Ali Erbil’in yaptıkları gibi Amerika’nın sağlık sistemini eleştirdi.

Demet Akalın, Twitter yaptığı paylaşımda 1 serum taktırmanın 12 bin dolar olduğunu söyledi. Ödediği ücrete isyan eden Demet Akalın bu durum acil servisinde yaşandığını belirtti. Ücrete isyan ederken bir de Türkiye’deki sağlık sistemini övmeyi de ihmal etmedi. ‘Onun için diyeceğim o ki doktor, hemşire, bakıcılar, hastanelerimiz kıymetli’ ifadelerini kullandı.


 

  • PAYLAŞ

DİĞER