Koronavirüs Testi Pozitif Çıkan Gonca Vuslateri: İnsana Ağrıdan Ağlama Geliyor…

Koronavirüs Testi Pozitif Çıkan Gonca Vuslateri: İnsana Ağrıdan Ağlama Geliyor…
YAYIN TARİHİ: 19.04.2021 11:10:00

Koronavirüse yakalanan ünlü oyuncu Gonca Vuslateri hastalık sürecinde zor anlar yaşadığını sosyal medya hesabından duyurdu: "Ciddi anlamda insana ağrıdan ağlama geliyor. Lütfen kendinizi koruyun" 

Televizyon ve müzik dünyasından da pek çok kişiye bulaşan koronavirüse son olarak Gonca Vuslateri yakalandı. Vuslateri kötü haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Vuslateri, koronavirüse yakalandığını sosyal medya hesabı üzerinden ,"Sonuç: pozitif. Herkes kendine dikkat etsin. Sıfır anksiyete geçirmeden geçsin gitsin. Amin. Korkeyrum" paylaşımıyla açıklamıştı. Evde karantinaya alınan Vuslateri Twitter hesabından takipçilerine uyarıda bulundu.
Gonca Vuslateri, "Ciddi anlamda insana ağrıdan ağlama geliyor. 'Kimseyi dinlemedik, etmedik' diyemem... Maskeler, eldivenler gezdik... İnsanın ciğerlerinde halay çekiyorlar... Sizi kalabalığa çekmek isteyen biri 'Zaten dikkatliyiz' diyorsa, hastalık geçer, o bilinç kalıcıdır. Lütfen kendinizi koruyun..." ifadelerine yer verdi.

VİRÜS CAN ALMAYA DEVAM EDİYOR

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyaya yayılan koronavirüs hayatı felç etti. Vaka sayısı gün geçtikçe artıyor. Virüs, televizyon ve sanat dünyasının ünlü isimlerinden pek çok kişiye bulaştı. Koronavirüsü yenen ünlüler olduğu gibi, virüs nedeniyle hayatını kaybedenler de oldu. İşte koronavirüse yakalanan ünlülerden bazıları:

ŞEVKET ÇORUH

Geçtiğimiz günlerde Şevket Çoruh da virüse yakalandı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan 47 yaşındaki oyuncu, "Ah be pozitif bir sen eksiktin. Üzgünüm çok. Sağlık olsun." dedi.

MURAT BOZ

Geçtiğimiz hafta testi pozitif çıkan Murat Boz, kendini karantinaya aldı. Sağlık durumu hakkında bilgi veren şarkıcı, "Herkese selam, Covid 19 pozitif olduğuma dair haberler ne yazık ki doğru. Evimde dinleniyorum, durumum iyi. Lütfen önlemlerinizi almayı ihmal etmeyin. Tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum." ifadelerine yer verdi.




ÇELİK
Şarkıcı Çelik, koronavirüse yakalandığını ve hastanede tedavi gördüğünü belirtti. Hastalığı yendiğini belirten 54 yaşındaki şarkıcı, "17 Mart gecesi çekilen akciğer tomografisi sonucuna göre Covid teşhisiyle karantinaya alındım ve 15 günü hastanede geçirdim. Şu anda iyiyim" dedi.

KALUST ŞALCIOĞLU

'Çocuklar Duymasın' dizisinde canlandırdığı 'Sertaç' karakteriyle tanınan oyuncu Kalust Şalcıoğlu'nun da koronavirüs testi pozitif çıktı. Durumu ağırlaşan 42 yaşındaki Şalcıoğlu'nun tedavisi İstanbul Anadolu Yakası'nda bulunan özel bir hastanede sürüyor. Virüsün oyuncunun akciğerlerine indiği öğrenildi. Oyuncunun durumunun iyiye gittiği belirtildi.

HAZAL KAYA

Koronavirüse yakalanan oyuncu Hazal Kaya evinde tedavi gördüğünü açıkladı. Kaya, "Herkese merhaba, çıkan haberler maalesef doğru. Ben çok hassas ve dikkatli olmama rağmen, bütün set çok dikkatli davranmasına rağmen Covid oldum. Ayakta geçiriyorum. Kendimi izole ettim. Aslında ağır bir grip gibi yaşıyorum. Bütün 'geçmiş olsun' mesajlarınıza çok teşekkür ederim. Beni merak etmeyin, gayet iyiyim. Böyle böyle hafif hafif atlatıyorum" ifadelerine yer verdi.

TOLGAHAN SAYIŞMAN

Tolgahan Sayışman, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada mutasyonlu koronavirüse yakalandığını duyurdu.

39 yaşındaki oyuncu, "Covid-19 olduğumu öğrendim. Bir süredir evde tedavi görüyordum. (Yapılan testler negatifti.) Ancak son olarak yaptırdığım test pozitif çıktı. Yeni mutasyonlu virüs testlerde ilk etapta gözükmeyebiliyormuş. Tedavime hastanede devam etme kararı aldık. Herkesi çok daha dikkatli olmaya devam ediyorum. Herkese sağlıklı günler temenni ediyorum." dedi. Sayışman'ın ardından eşi Almeda Abazi oğlu Efehan'ın da virüse yakalandığı öğrenildi.

DENİZ AKKAYA

Sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelen Deniz Akkaya'nın koronavirüs testi pozitif çıkmıştı. Akkaya, durumunun ağırlaşması sonucunda tedavisine hastanede devam etmişti. Virüsü yenen eski manken, "Kalıcı hiçbir hasar kalmadan, hayata sağlıklı yaşama ve yaşamaya devam ediyor olacağım." ifadelerine yer verdi.



DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR