Sefirin Kızı hayranlarına müjde! Neslihan Atagül geri dönüyor! Hastalığı geçti sete koştu!

Sefirin Kızı hayranlarına müjde! Neslihan Atagül geri dönüyor! Hastalığı geçti sete koştu!
YAYIN TARİHİ: 4.04.2021 21:23:00

Star TV ekranlarında yayınlanan Sefirin Kızı dizisinden güzel haber! Ekranların en sevilen dizisi Sefirin Kızı muhteşem dönüş! Sefirin Kızı dizisinde Nare resitali esecek!

Star TV ekranlarında yayınlanan reyting rekortmeni dizi Sefirin Kızı yeni bölümleriyle her pazartesi ekranlara geliyor! Sefirin Kızı dizisinde Neslihan Atagül sonrası katılan Tuba  Büyüküstün reytinglerde bekleneni verememişti. Sefirin Kızı'nın asıl kızı Nare diziye geri dönüyor!

Neslihan Atagül sağlık durumu iyi!

Geçtiğimiz hafta Sefirin Kızı dizisine tekrar döneceği açıklanan, ancak yurt dışına gitmesi gereken Neslihal Atagül'den güzel haber geldi! Neslihan Atagül sağlık durumu oldukça iyi olduğu öğrenildi. Sonuçlar gelir gelmez Neslihan Atagül soluğu Sefirin Kızı setinde aldı!

Neslihan Atagül geri dönüyor!

Ekranların en sevilen isimleri arasında yer alan ve canlandırdığı Nare karakteriyle çok sevilen Neslihan Atagül setlere geri dönüyor! Neslihan Atagül, yeni dizisi öncesi Sefirin Kızı dizisiyle sezonu kapatacak! Özellikle final yapmaya hazırlanan Sefirin Kızı dizisinin bir sezon daha devam etmesi için reytingleri toplması gerekiyor ve yapım şirketi kırmayarak diziye geri döndü!


Nare 3 bölüm oynayacak!

Sefirin Kızı dizisinde iyice yakınlaşacak Mavi ve Sancar Efe yeni yeni mutlu olmaya başladığı dönemde Nare gelişi herşeyi değişecek. Özellikle Nare 3 bölüm fırtınalar estirecek ve dizinin seyrini değiştirecek.

Yeni oyuncularla devam etme isteği!



Star TV Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek milyonlarca yurt dışı hayranı olduğu için diziyi devam ettirmek istiyor! Bu sebeple Sefirin Kızı dizisi devam etmesi için Neslihan Atagül çok ısrar edilerek teklif kabul edildi. Yapım firmasıyla hastalığı nedeniyle çok anlayışlı olması dönüşü de kolaylaştırdı ve Neslihan Atagül büyük fedakarlık yaptı!

Neslihan Atagül yeni bölümlerinde rekor kıracağı sahnelerle Sefirin Kızı her pazartesi Star TV ekranlarında yayınlanmaya devam edecek!

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR