Nescafe Xpress Black Roast Kaç Kalori?


MİKTAR

BİRİM



TOPLAM KALORİ



Nescafe Xpress Black Roast Kaç Kalori? Nescafe Xpress Black Roast Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Nescafe Xpress Black Roast Kaç Kalori? Nescafe Xpress Black Roast Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Nescafe Xpress Black Roast yemek zararlı mı? faydalı mı? Nescafe Xpress Black Roast kaç kalori? Nescafe Xpress Black Roast içerisinde ne kadar protein, yağ ve lif var? Nescafe Xpress Black Roast içinde vitamin var mı? Kilo yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Besin değeri ne kadar?

Nescafe Xpress Black Roast kaç kalori, Nescafe Xpress Black Roast yemek şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Nescafe Xpress Black Roast gıdasının içerisinde hangi maddeler var? Zararlı mı? Faydalı mı? Ne sıklıkla tüketmek ve nasıl yemek lazım? Nescafe Xpress Black Roast ile ilgili sıkça sorular soruların cevabını vermeden önce Nescafe Xpress Black Roast ile ilgili tüm besin değerlerini bilmek gerekiyor.

Nescafe Xpress Black Roast İçerisinde Ne Kadar Kalsiyum Var?

Nescafe Xpress Black Roast içerisinde hiç kalsiyum yok. Kalsiyum oranı 0.

Nescafe Xpress Black Roast İçerisinde Ne Kadar Kalori Var?

1 Porsiyon Nescafe Xpress Black Roast içerisinde ortalama 63 kalori bulunuyor. Kalori nedir? Ne işe yarar? Nescafe Xpress Black Roast içerisinde bulunan kalori az mı çok mu? Faydalı mı zararlı mı? Gibi sorular günümüzde sıkça soruluyor. Nescafe Xpress Black Roast içesinde de belirli bir miktarda bulunan kalori, bizim enerji kaynağımızdır. Gün içerisinde yapacağımız tüm aktiviteler için enerjiye ihtiyaç duyarız. Ortalama 1 kilo verebilmek için yaklaşık olarak 7-8 bin kalori eksiye düşmemiz gerekmektedir. Nescafe Xpress Black Roast içerisinde bulunan kalori miktarıyla bunu dengelemek mümkün. Kalorisi fazla yiyecekleri az tüketmek her zaman bizim sağlığımız için önemli olacaktır.

Nescafe Xpress Black Roast İçerisinde Ne Kadar Karbonhidrat Var?

Nescafe Xpress Black Roast içerisinde Karbonhidrat bulunuyor. Karbonhidratların en büyük faydası vücutta enerji ve ısı ihtiyacını karşılıyor olması. 1 gram karbonhidrat yaklaşık olarak vücudumuza 4 kalori kazandırıyor. 1 Porsiyon Nescafe Xpress Black Roast içerisinde yaklaşık olarak 14,8 g karbonhidrat bulunmaktadır.

Nescafe Xpress Black Roast İçerisinde Ne Kadar Kolesterol Var?

Nescafe Xpress Black Roast içerisinde hiç kolesterol yok. Kolesterol oranı 0.

Nescafe Xpress Black Roast İçerisinde Ne Kadar Lif Var?

Nescafe Xpress Black Roast içerisinde Lif bulunuyor. Günlük yaklaşık 25-30 gram arası tüketilmesi uygun olan lif 1 Porsiyon Nescafe Xpress Black Roast içerisinde yaklaşık olarak 4.5 g olarak ölçümleniyor. Nescafe Xpress Black Roast içerisinde bulunan Lif'in en büyük faydalarından birisi bağırsakların hareketlerini düzenlemesidir. Bu sayede bağırsaklar dışkıyı çok daha rahat dışarı çıkarırlar. Nescafe Xpress Black Roast yediğimizde içerisindeki lif sayesinde düzenli tuvalete çıkarız ve bu da bizim zayıflamamız için önemli bir etken olabilir. Bunun dışında lifin diğer bir özelliği ise, kalp ve damar hastalarına iyi gelmesidir. Düzenli lif tüketenlerin tüketmeyenlere oranla damar tıkanıklığı gibi durumlardan daha uzak kaldığı belirtiliyor. Kolesterole de iyi gelen lif 1 Porsiyon Nescafe Xpress Black Roast içerisinde 1,3 g olarak bulunuyor.

Nescafe Xpress Black Roast İçerisinde Ne Kadar Demir Var?

Nescafe Xpress Black Roast içerisinde hiç demir yok. Demir oranı 0.

Nescafe Xpress Black Roast İçerisinde Ne Kadar Yağ Var?

Nescafe Xpress Black Roast içerisinde hiç yağ yok. Yağ oranı 0.

Nescafe Xpress Black Roast İçerisinde Ne Kadar Potasyum Var?

Nescafe Xpress Black Roast içerisinde hiç potasyum yok. Potasyum oranı 0.

Nescafe Xpress Black Roast İçerisinde Ne Kadar Protein Var?

Nescafe Xpress Black Roast içerisinde Protein bulunuyor. Nescafe Xpress Black Roast içerisinde bulunan bu protein aslında canlıların temel yapı taşlarından birisidir. Hayatın devamlılığı için çok çok önemli olan Protein Nescafe Xpress Black Roast dışında et, süt, balık ve diğer hayvansal besinlerde bulunuyor. Nescafe Xpress Black Roast içerisinde bulunan proteinin fazla alınması da karaciğer yetmezliği gibi hastalıklara neden olabiliyor. Bu sebeple Nescafe Xpress Black Roast içerisinde bulunan Protein miktarını günlük dozunu kaçırmadan almamız lazım. Örneğin sporcuların kullandığı protein tozlarının faydası olduğu kadar zararlarının da olabileceği söz konusu. 1 Porsiyon Nescafe Xpress Black Roast içerisinde de 0,5 g Protein bulunuyor.

Nescafe Xpress Black Roast İçerisinde Ne Kadar Sodyum Var?

Nescafe Xpress Black Roast içerisinde hiç sodyum yok. Sodyum oranı 0.

Nescafe Xpress Black Roast İçerisinde Ne Kadar A Vitamini Var?

Nescafe Xpress Black Roast içerisinde hiç A Vitamini yok. A Vitamini oranı 0.

Nescafe Xpress Black Roast İçerisinde Ne Kadar C Vitamini Var?

Nescafe Xpress Black Roast içerisinde hiç C Vitamini yok. C Vitamini oranı 0.

Peki miktar olarak Nescafe Xpress Black Roast içerisindeki hangi maddeden ne kadar var? Mesela ne kadar Nescafe Xpress Black Roast yersek ne kadar kalori alıyoruz? Ne kadar vitamin alıyoruz? Nescafe Xpress Black Roast içerisinde ne kadar Karbonhidrat, Protein ve Yağ var? Nescafe Xpress Black Roast içerisinde vitamin var mı? Varsa hangi vitaminler var. İşte Nescafe Xpress Black Roast içerisindeki besinler ve miktarı...

1 Porsiyon Nescafe Xpress Black Roast İçindeki Besinler

  • 14,8 Karbonhidrat
  • 0,5 Protein
  • 0 Yağ
  • 1,3 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 14,8 Karbonhidrat

1 Gram Nescafe Xpress Black Roast İçindeki Besinler

  • 0,06 Karbonhidrat
  • 0 Protein
  • 0 Yağ
  • 0,01 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 0,06 Karbonhidrat

DİĞER



EN ÇOK BAKILAN BESİNLER

BESİN DEĞERLERİ


NESCAFE XPRESS BLACK ROAST İÇİNDEKİ BESİNLER

Karbonhidrat (g)
0
 
Protein (g)
0
 
Yağ (g)
0
 
Kolesterol (mg)
0
 
Sodyum (mg)
0
 
Potasyum (mg)
0
 
Kalsiyum (mg)
0
 
Vitamin A (iu)
0
 
Vitamin C (mg)
0
 
Demir (g)
0