Nesquik Beyaz Çikolata Dolgulu Bol Sütlü Çikolata Kaç Kalori?


MİKTAR

BİRİM



TOPLAM KALORİ



Nesquik Beyaz Çikolata Dolgulu Bol Sütlü Çikolata Kaç Kalori? Nesquik Beyaz Çikolata Dolgulu Bol Sütlü Çikolata Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Nesquik Beyaz Çikolata Dolgulu Bol Sütlü Çikolata Kaç Kalori? Nesquik Beyaz Çikolata Dolgulu Bol Sütlü Çikolata Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Nesquik Beyaz Çikolata Dolgulu Bol Sütlü Çikolata yemek zararlı mı? faydalı mı? Nesquik Beyaz Çikolata Dolgulu Bol Sütlü Çikolata kaç kalori? Nesquik Beyaz Çikolata Dolgulu Bol Sütlü Çikolata içerisinde ne kadar protein, yağ ve lif var? Nesquik Beyaz Çikolata Dolgulu Bol Sütlü Çikolata içinde vitamin var mı? Kilo yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Besin değeri ne kadar?

Nesquik Beyaz Çikolata Dolgulu Bol Sütlü Çikolata kaç kalori, Nesquik Beyaz Çikolata Dolgulu Bol Sütlü Çikolata yemek şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Nesquik Beyaz Çikolata Dolgulu Bol Sütlü Çikolata gıdasının içerisinde hangi maddeler var? Zararlı mı? Faydalı mı? Ne sıklıkla tüketmek ve nasıl yemek lazım? Nesquik Beyaz Çikolata Dolgulu Bol Sütlü Çikolata ile ilgili sıkça sorular soruların cevabını vermeden önce Nesquik Beyaz Çikolata Dolgulu Bol Sütlü Çikolata ile ilgili tüm besin değerlerini bilmek gerekiyor.

Nesquik Beyaz Çikolata Dolgulu Bol Sütlü Çikolata İçerisinde Ne Kadar Kalsiyum Var?

Nesquik Beyaz Çikolata Dolgulu Bol Sütlü Çikolata içerisinde Kalsiyum bulunuyor. Özellikle süt ve süt ürünlerinde yüksek miktarda bulunan kalsiyum Nesquik Beyaz Çikolata Dolgulu Bol Sütlü Çikolata içerisinde de var. 1 Paket Nesquik Beyaz Çikolata Dolgulu Bol Sütlü Çikolata içerisinde 216 mg kalsiyum bulunuyor. Kalsiyumun kemik sağlığı ve kemik gelişimi için son derece faydalıdır. Günlük ihtiyacımızda inek sütü, peynir ve yoğurttan bol miktarda alabildiğimiz kalsiyumu Nesquik Beyaz Çikolata Dolgulu Bol Sütlü Çikolata yiyerek de alabiliyoruz. Nesquik Beyaz Çikolata Dolgulu Bol Sütlü Çikolata içerisinde bulunan kalsiyum da kemiklerimiz için son derece önemli bir besin kaynağıdır. Özellikle yaşlılıkta kemik sağlığımız için son derece önemli olan kalsiyumu tüketmemiz gerekmektedir. Bu sebeple Nesquik Beyaz Çikolata Dolgulu Bol Sütlü Çikolata yemek de kalsiyum almamız için önemli olacaktır.

Nesquik Beyaz Çikolata Dolgulu Bol Sütlü Çikolata İçerisinde Ne Kadar Kalori Var?

1 Paket Nesquik Beyaz Çikolata Dolgulu Bol Sütlü Çikolata içerisinde ortalama 162 kalori bulunuyor. Kalori nedir? Ne işe yarar? Nesquik Beyaz Çikolata Dolgulu Bol Sütlü Çikolata içerisinde bulunan kalori az mı çok mu? Faydalı mı zararlı mı? Gibi sorular günümüzde sıkça soruluyor. Nesquik Beyaz Çikolata Dolgulu Bol Sütlü Çikolata içesinde de belirli bir miktarda bulunan kalori, bizim enerji kaynağımızdır. Gün içerisinde yapacağımız tüm aktiviteler için enerjiye ihtiyaç duyarız. Ortalama 1 kilo verebilmek için yaklaşık olarak 7-8 bin kalori eksiye düşmemiz gerekmektedir. Nesquik Beyaz Çikolata Dolgulu Bol Sütlü Çikolata içerisinde bulunan kalori miktarıyla bunu dengelemek mümkün. Kalorisi fazla yiyecekleri az tüketmek her zaman bizim sağlığımız için önemli olacaktır.

Nesquik Beyaz Çikolata Dolgulu Bol Sütlü Çikolata İçerisinde Ne Kadar Karbonhidrat Var?

Nesquik Beyaz Çikolata Dolgulu Bol Sütlü Çikolata içerisinde Karbonhidrat bulunuyor. Karbonhidratların en büyük faydası vücutta enerji ve ısı ihtiyacını karşılıyor olması. 1 gram karbonhidrat yaklaşık olarak vücudumuza 4 kalori kazandırıyor. 1 Paket Nesquik Beyaz Çikolata Dolgulu Bol Sütlü Çikolata içerisinde yaklaşık olarak 18,18 g karbonhidrat bulunmaktadır.

Nesquik Beyaz Çikolata Dolgulu Bol Sütlü Çikolata İçerisinde Ne Kadar Kolesterol Var?

Nesquik Beyaz Çikolata Dolgulu Bol Sütlü Çikolata içerisinde hiç kolesterol yok. Kolesterol oranı 0.

Nesquik Beyaz Çikolata Dolgulu Bol Sütlü Çikolata İçerisinde Ne Kadar Lif Var?

Nesquik Beyaz Çikolata Dolgulu Bol Sütlü Çikolata içerisinde Lif bulunuyor. Günlük yaklaşık 25-30 gram arası tüketilmesi uygun olan lif 1 Paket Nesquik Beyaz Çikolata Dolgulu Bol Sütlü Çikolata içerisinde yaklaşık olarak 4.5 g olarak ölçümleniyor. Nesquik Beyaz Çikolata Dolgulu Bol Sütlü Çikolata içerisinde bulunan Lif'in en büyük faydalarından birisi bağırsakların hareketlerini düzenlemesidir. Bu sayede bağırsaklar dışkıyı çok daha rahat dışarı çıkarırlar. Nesquik Beyaz Çikolata Dolgulu Bol Sütlü Çikolata yediğimizde içerisindeki lif sayesinde düzenli tuvalete çıkarız ve bu da bizim zayıflamamız için önemli bir etken olabilir. Bunun dışında lifin diğer bir özelliği ise, kalp ve damar hastalarına iyi gelmesidir. Düzenli lif tüketenlerin tüketmeyenlere oranla damar tıkanıklığı gibi durumlardan daha uzak kaldığı belirtiliyor. Kolesterole de iyi gelen lif 1 Paket Nesquik Beyaz Çikolata Dolgulu Bol Sütlü Çikolata içerisinde 0,57 g olarak bulunuyor.

Nesquik Beyaz Çikolata Dolgulu Bol Sütlü Çikolata İçerisinde Ne Kadar Demir Var?

Nesquik Beyaz Çikolata Dolgulu Bol Sütlü Çikolata içerisinde hiç demir yok. Demir oranı 0.

Nesquik Beyaz Çikolata Dolgulu Bol Sütlü Çikolata İçerisinde Ne Kadar Yağ Var?

Nesquik Beyaz Çikolata Dolgulu Bol Sütlü Çikolata içerisinde Yağ bulunuyor. Aslında bildiğimiz üzere Nesquik Beyaz Çikolata Dolgulu Bol Sütlü Çikolata içerisinde de karşılaştığımız bu yağlar, vücudumuz için enerji kaynağı. Vücudumuz birçok fiziksel aktivite için enerjiye ihtiyaç duyar. Tam da bu zamanlarda gerekli enerji için vücutlarımızda depolanan yağlar yakılır. 1 Paket Nesquik Beyaz Çikolata Dolgulu Bol Sütlü Çikolata içerisinde 8,94 g yağ bulunmakta. Vücut yapımız limitsiz yağ depolamaya müsaittir. Dolayısıyla çok yağ depolayıp, bu yağı yakacak gerekli aktivite ve egzersizlerde bulunmazsak kilo almamız ve şişmanlamamız kaçınılmaz oluyor. Nesquik Beyaz Çikolata Dolgulu Bol Sütlü Çikolata içerisinde ki yağ oranı da bu anlamda önemli.

Nesquik Beyaz Çikolata Dolgulu Bol Sütlü Çikolata İçerisinde Ne Kadar Potasyum Var?

Nesquik Beyaz Çikolata Dolgulu Bol Sütlü Çikolata içerisinde hiç potasyum yok. Potasyum oranı 0.

Nesquik Beyaz Çikolata Dolgulu Bol Sütlü Çikolata İçerisinde Ne Kadar Protein Var?

Nesquik Beyaz Çikolata Dolgulu Bol Sütlü Çikolata içerisinde Protein bulunuyor. Nesquik Beyaz Çikolata Dolgulu Bol Sütlü Çikolata içerisinde bulunan bu protein aslında canlıların temel yapı taşlarından birisidir. Hayatın devamlılığı için çok çok önemli olan Protein Nesquik Beyaz Çikolata Dolgulu Bol Sütlü Çikolata dışında et, süt, balık ve diğer hayvansal besinlerde bulunuyor. Nesquik Beyaz Çikolata Dolgulu Bol Sütlü Çikolata içerisinde bulunan proteinin fazla alınması da karaciğer yetmezliği gibi hastalıklara neden olabiliyor. Bu sebeple Nesquik Beyaz Çikolata Dolgulu Bol Sütlü Çikolata içerisinde bulunan Protein miktarını günlük dozunu kaçırmadan almamız lazım. Örneğin sporcuların kullandığı protein tozlarının faydası olduğu kadar zararlarının da olabileceği söz konusu. 1 Paket Nesquik Beyaz Çikolata Dolgulu Bol Sütlü Çikolata içerisinde de 1,89 g Protein bulunuyor.

Nesquik Beyaz Çikolata Dolgulu Bol Sütlü Çikolata İçerisinde Ne Kadar Sodyum Var?

Nesquik Beyaz Çikolata Dolgulu Bol Sütlü Çikolata içerisinde Sodyum bulunuyor. Aslında günlük hayatımızda sodyumu en çok tuz ile alıyoruz. Ancak Nesquik Beyaz Çikolata Dolgulu Bol Sütlü Çikolata ile de bir miktar sodyum alıyoruz. Belirtmek gerekirse 1 Paket Nesquik Beyaz Çikolata Dolgulu Bol Sütlü Çikolata içerisinde yaklaşık olarak 0,03 mg sodyum bulunuyor. Peki Nesquik Beyaz Çikolata Dolgulu Bol Sütlü Çikolata içerisinde de yer alan sodyum ne işe yarıyor? Sodyum kasların sinir ve fonksiyonlarının etkin çalışmasını sağlıyor. Sinir hücreleri arasındaki elektrokimyasal iletişim sodyum ile oluyor. Ayrıca sodyum, vücuttaki birçok fonksiyonun düzenli olarak çalışmasına yardımcı olur. Siz de Nesquik Beyaz Çikolata Dolgulu Bol Sütlü Çikolata yiyerek sodyum almış olursunuz.

Nesquik Beyaz Çikolata Dolgulu Bol Sütlü Çikolata İçerisinde Ne Kadar A Vitamini Var?

Nesquik Beyaz Çikolata Dolgulu Bol Sütlü Çikolata içerisinde hiç A Vitamini yok. A Vitamini oranı 0.

Nesquik Beyaz Çikolata Dolgulu Bol Sütlü Çikolata İçerisinde Ne Kadar C Vitamini Var?

Nesquik Beyaz Çikolata Dolgulu Bol Sütlü Çikolata içerisinde hiç C Vitamini yok. C Vitamini oranı 0.

Peki miktar olarak Nesquik Beyaz Çikolata Dolgulu Bol Sütlü Çikolata içerisindeki hangi maddeden ne kadar var? Mesela ne kadar Nesquik Beyaz Çikolata Dolgulu Bol Sütlü Çikolata yersek ne kadar kalori alıyoruz? Ne kadar vitamin alıyoruz? Nesquik Beyaz Çikolata Dolgulu Bol Sütlü Çikolata içerisinde ne kadar Karbonhidrat, Protein ve Yağ var? Nesquik Beyaz Çikolata Dolgulu Bol Sütlü Çikolata içerisinde vitamin var mı? Varsa hangi vitaminler var. İşte Nesquik Beyaz Çikolata Dolgulu Bol Sütlü Çikolata içerisindeki besinler ve miktarı...

1 Paket Nesquik Beyaz Çikolata Dolgulu Bol Sütlü Çikolata İçindeki Besinler

  • 18,18 Karbonhidrat
  • 1,89 Protein
  • 8,94 Yağ
  • 0,57 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0,03 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 216 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 18,18 Karbonhidrat

1 Gram Nesquik Beyaz Çikolata Dolgulu Bol Sütlü Çikolata İçindeki Besinler

  • 0,61 Karbonhidrat
  • 0,06 Protein
  • 0,3 Yağ
  • 0,02 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 7,2 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 0,61 Karbonhidrat

DİĞER



EN ÇOK BAKILAN BESİNLER

BESİN DEĞERLERİ


NESQUİK BEYAZ ÇİKOLATA DOLGULU BOL SÜTLÜ ÇİKOLATA İÇİNDEKİ BESİNLER

Karbonhidrat (g)
0
 
Protein (g)
0
 
Yağ (g)
0
 
Kolesterol (mg)
0
 
Sodyum (mg)
0
 
Potasyum (mg)
0
 
Kalsiyum (mg)
0
 
Vitamin A (iu)
0
 
Vitamin C (mg)
0
 
Demir (g)
0